On the drawing board

Visitors Centre De-Tong Ling

Phase two in the development plan for Kangaroo Island Retreat Centre De-Tong Ling. Outdoor sheltered areas and a visitors information centre will sit within the landscaped surrounds of the Stupa. There will be paths exploring the native garden sculpture park and contemplative nooks situated around a spring fed lake with ocean views.

 

Mountain Man Cottage

Deep in Tasmanian Mountain country, snow is common in the winter months with beautiful sunny days in spring. The design brief is centred on adaptability for these weather conditions, soaking up sun and when it is available and keeping nice and warm inside on those really cold nights. Design ethic will refurbish the small weatherboard cottage and create an additional contemporary style extension. The design will aim to add comfort and functionality while enhancing the quaint character of the original building.